Wandelroutes in Groot-Lanaken


Beste natuurliefhebbers,

Het is oktober en dat betekent dat de herfst in aantocht is en het prachtig wandelweer is. In de omgeving van Gellik en Maastricht zijn er vele wandelroutes uitgestippeld waar je kunt genieten van de kleurenpracht van de herfst. In dit blogbericht willen wij jullie graag de mooiste wandelroutes in Groot-Lanaken laten zien.

  1. Pietersheimroute De Pietersheimroute is een wandelroute van ongeveer 8 kilometer doorheen het natuurgebied Pietersheim. Het is een gevarieerde wandeling met een mix van bos, weides en waterpartijen. Je passeert langs het kasteel van Pietersheim en de Waterburcht.
  2. Lange afstandswandeling Bronnenwandeling De Bronnenwandeling is een prachtige lange afstandswandeling van 10 kilometer doorheen het glooiende landschap van de Voerstreek. Je start in het schilderachtige dorpje Aubel en passeert onderweg tal van mooie panorama's, bossen en holle wegen.
  3. Mergellandroute De Mergellandroute is een wandelroute van ongeveer 12 kilometer doorheen het fraaie landschap van Zuid-Limburg. Deze wandeling voert je langs de mooiste plekjes van de omgeving, zoals de groeve Curfs, de Sint-Jansberg en de Sint-Pietersberg.

Wij hopen dat jullie genieten van deze prachtige wandelingen en de schoonheid van de herfst in Groot-Lanaken. Als je na het wandelen even wilt uitrusten en genieten van een hapje en drankje, kom dan gerust terug naar onze B&B waar wij jullie met open armen zullen ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Paul Nijsthoven Eigenaar B&B Gellik

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Wil je je eigen Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Of zoek je tips en advies om online veel beter te scoren? Contacteer ons!

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak