Nieuws van B&D Industries: Ontwikkelingen in de betonverwerkende industrie


De zomer is voorbij gevlogen en het is alweer september. Bij B&D Industries hebben we hard gewerkt aan diverse projecten en zijn we altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in de betonverwerkende industrie.

We zijn trots om te delen dat we de afgelopen maanden nieuwe innovaties hebben ontdekt waarmee we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Zo hebben we bijvoorbeeld oplossingen gevonden die betonverwerking nog effici├źnter maken. Ook hebben we onze engineering en tekenafdeling verder uitgebreid, waardoor we nog beter maatwerk kunnen leveren voor betonproductie.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen, dus als je geïnteresseerd bent in wat B&D Industries voor jouw bedrijf kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Blijf onze website en social media kanalen in de gaten houden voor meer informatie over onze diensten en de ontwikkelingen binnen de betonverwerkende industrie. We zijn trots om deel uit te maken van deze sector en blijven ons inzetten om de betonverwerkende industrie te blijven verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Serge, Eigenaar van B&D Industries.

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Wil je je eigen Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Of zoek je tips en advies om online veel beter te scoren? Contacteer ons!

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak