Nieuw bij Transcoma: Zelf je afval wegen en achterlaten!


Transcoma heeft een nieuwe dienstverlening aan haar bedrijf toegevoegd en we zijn enthousiast om deze aan ondernemers te introduceren. Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid om afval in containers achter te laten bij onze weegbrug. Met onze nieuwe weegbrug kun je als ondernemer zelf je afval wegen en achterlaten voor verdere verwerking.

Hoe werkt het precies?

Het proces is eenvoudig. Zorg er eerst voor dat jouw afval in een container past die geschikt is om op een vrachtwagen te laden. Kom vervolgens met je container naar onze vestiging in Genk. Hier kun je jouw container op onze weegbrug plaatsen en het gewicht van je container aflezen. Onze medewerkers zullen vervolgens jouw container van de weegbrug afhalen en zorgen voor de verdere verwerking van het afval.

Wat zijn de voordelen?

Er zijn diverse voordelen aan onze nieuwe dienstverlening verbonden. Hier zijn er een paar:

  • Tijdbesparend: je hoeft niet langer te wachten tot onze medewerkers jouw container wegen. Je kan dit nu zelf doen, zonder een afspraak te maken.
  • Kostenbesparend: ons weegbrugtarief is zeer competitief, en je hebt zelf inzicht in het gewicht van je container en de kosten die hiermee gemoeid zijn. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan.
  • Flexibiliteit: door onze ruime openingstijden (maandag t/m vrijdag van 07:00 - 18:00 uur) en de mogelijkheid om containers buiten onze openingstijden te plaatsen, is het nu mogelijk om op elk gewenst moment afval bij ons achter te laten.

Waarom kiezen voor Transcoma?

Transcoma heeft jarenlange ervaring in het verwerken van afval, en we zijn er trots op om onze klanten de hoogste kwaliteit en een uitstekende service te bieden. Onze weegbrug biedt hierbij extra gemak, zodat jij snel en efficiƫnt van jouw afval af kunt komen.

Maak gebruik van onze nieuwe dienstverlening

Ben jij op zoek naar de meest efficiƫnte en kostenbesparende manier om van jouw bedrijfsafval af te komen? Maak dan gebruik van onze nieuwe dienstverlening en ervaar zelf hoe makkelijk het kan zijn. Voor meer informatie over onze weegbrug en de mogelijkheden kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Contact | Handico Trucking

Contact | Handico Trucking

Contact us to find out how we can help you find the best solution for you container transport.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak