Maatschappelijk verantwoord incasseren: de visie van AGIN Timmermans


Als incassobureau hechten wij veel waarde aan de relatie tussen schuldenaar en schuldeiser. Wij geloven dat het incasseren van schulden op een maatschappelijk verantwoorde manier moet gebeuren. Het is ons doel om op een respectvolle en efficiënte manier de schuld te innen, met oog voor de mens achter de schulden. 

Bij AGIN Timmermans hanteren we een persoonlijke aanpak. Wij geloven dat elke schuldenaar een unieke situatie heeft, die om een op maat gemaakte oplossing vraagt. Wij nemen de tijd om de situatie van de schuldenaar te begrijpen, en bieden maatwerkoplossingen aan die passen bij zowel de schuldenaar als de schuldeiser.


Een ander aspect van ons maatschappelijk verantwoorde incassobeleid is het voorkomen van onnodige kosten voor de schuldenaar. Wij streven ernaar om de schuld zo snel mogelijk te innen, maar altijd op een manier die rekening houdt met de financiële situatie van de schuldenaar. Wanneer mogelijk, bieden wij betalingsregelingen aan, die ervoor zorgen dat de schuldenaar niet in nog meer financiële problemen komt.

Ook vinden wij het belangrijk om transparant te zijn in onze communicatie. Wij staan altijd open voor een dialoog met de schuldenaar en de schuldeiser. Door open en eerlijk te communiceren, creëren wij begrip en vertrouwen bij alle betrokken partijen.

AGIN Timmermans, uw incassopartner! Ook voor advocatuur en notariaat

Kortom, bij AGIN Timmermans staan wij voor maatschappelijk verantwoord incasseren. Wij begrijpen dat schulden innen nooit gemakkelijk is, maar wij zetten ons in voor een respectvolle en efficiënte oplossing die voor alle partijen werkt. Heeft u vragen over onze aanpak? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

AGIN Timmermans | Bergen op Zoom | AGIN Timmermans

AGIN Timmermans | Bergen op Zoom | AGIN Timmermans

AGIN is een samenwerkingsverband van drie zelfstandige gerechtsdeurwaarders-kantoren, waaronder AGIN Timmermans. Onze missie? Opdrachtgevers resultaatgericht incasseren met oog voor de mens achter de schulden.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak