Maak je bedrijf klaar voor de wereldmarkt: Flanders Investment and Trade helpt je op weg


Als je als bedrijf klaar bent om de wereldmarkt te betreden, is het belangrijk om de juiste ondersteuning te vinden. Flanders Investment and Trade (FIT) is een organisatie die Vlaamse bedrijven helpt bij het internationaal zaken doen. De diensten van FIT zijn gericht op het bevorderen van internationale handel en investeringen, en het ondersteunen van Vlaamse bedrijven bij het betreden van buitenlandse markten.

FIT als partner voor internationale groei

FIT biedt een breed scala aan diensten om bedrijven te helpen bij het betreden van buitenlandse markten. Dit omvat onder meer:

  • Marktanalyses: FIT biedt inzicht in de economische en zakelijke omgeving van doellanden, waardoor bedrijven betere beslissingen kunnen nemen over de marktbenadering.
  • Zakelijke contacten: FIT beschikt over een netwerk van lokale overheden, handelskamers en andere zakelijke organisaties die kunnen helpen bij het vinden van potentiële partners en klanten.
  • Handelsmissies: FIT organiseert regelmatig handelsmissies naar doellanden, zodat bedrijven de kans krijgen om potentiële klanten en partners te ontmoeten en hun aanwezigheid op de markt te versterken.
  • Ondersteuning bij investeringen: FIT kan bedrijven helpen bij het vinden van de juiste locatie en partners voor hun investeringen in het buitenland.

Succesverhalen met FIT

FIT heeft al veel Vlaamse bedrijven geholpen bij het betreden van buitenlandse markten. Een van de succesverhalen is het bedrijf E.D.&A., een Belgische producent van elektronica voor huishoudelijke apparaten. FIT hielp E.D.&A. bij het vinden van partnerbedrijven in de Verenigde Staten en Azië, en bij het opzetten van een productiefaciliteit in China.

Een ander voorbeeld is het bedrijf Flam3D, een Vlaamse brancheorganisatie voor 3D-printing. FIT hielp Flam3D bij het vinden van partners en klanten in de Verenigde Staten en hielp bij het organiseren van een handelsmissie naar de Verenigde Staten om de aanwezigheid van Flam3D te versterken en nieuwe kansen te benutten.

Conclusie: FIT kan je helpen bij het betreden van buitenlandse markten

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Wil je je eigen Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Of zoek je tips en advies om online veel beter te scoren? Contacteer ons!

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak