Het belang van lokaal eten voor het milieu


Bij Nicolaï Fruit geloven we in het belang van lokaal eten, zowel voor de lokale economie als voor het milieu. Door lokale producten te kopen, kunnen we de afhankelijkheid van verre transporten verminderen en de CO2-uitstoot verminderen.

Door het kopen van lokale producten, zoals groenten en fruit, worden er minder kilometers afgelegd voordat het voedsel op ons bord ligt, wat de ecologische voetafdruk vermindert. Het is bovendien goed voor de lokale economie, omdat het de lokale landbouw ondersteunt en de gemeenschap versterkt.

Bij Nicolaï Fruit werken we samen met lokale telers om de hoogste kwaliteit groenten en fruit aan onze klanten te leveren. We hebben er vertrouwen in dat lokaal geteelde producten de beste smaak en voedingswaarde hebben, omdat ze rijpen in de omgeving waar ze bedoeld zijn om te groeien.

We zijn trots om lokale telers te ondersteunen bij het produceren van de beste producten en we hopen dat ook u het belang van lokaal eten inziet. Door lokaal te kopen, kunnen we samenwerken aan een duurzamere toekomst en onze impact op het milieu verminderen.

Blijf ons volgen voor meer informatie over duurzaamheid en onze inzet hiervoor!

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Wil je je eigen Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Of zoek je tips en advies om online veel beter te scoren? Contacteer ons!

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak