KERSTDINER DAKLOZEN 2022


We zijn verheugd dat we opnieuw deel mochten uitmaken van het speciale evenement van de Iris Hond Foundation, in samenwerking met Big Green Egg. Als bedrijf dat zich inzet voor de gemeenschap, vinden we het belangrijk om organisaties als de Iris Hond Foundation te ondersteunen en te helpen bij het bereiken van hun missie.

De Iris Hond Foundation, opgericht door pianist Iris Hond, heeft als doel muziek toegankelijker te maken voor mensen die in kwetsbare situaties zitten. Door concerten te organiseren op bijvoorbeeld ziekenhuizen, gevangenissen en opvangcentra voor daklozen en vluchtelingen, wil de Foundation mensen in moeilijke situaties opbeuren en troost bieden.

kerstdiner-2022-3-768x576.jpegkerstdiner-2022-1-768x1024.jpegkerstdiner-2022-2-768x576.jpeg

Daarnaast organiseert de Foundation jaarlijks een Kerstdiner voor dak- en thuislozen, en mensen met een beperkt budget in de Grote Kerk in Den Haag. Het evenement, dat begon met slechts vijf mensen aan een keukentafel, is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement voor meer dan 500 mensen.


Dankzij de steun van donateurs, subsidies en de belangeloze inzet van vele vrijwilligers kan de Iris Hond Foundation dit belangrijke werk blijven doen. We zijn trots dat we de Iris Hond Foundation kunnen steunen en bijdragen aan het verlichten van het leed van mensen die het minder goed hebben in onze samenleving.

Kerstdiner daklozen 2022 - David van Schie

Kerstdiner daklozen 2022 - David van Schie

Trots dat we samen met Big Green Egg weer deel mochten uitmaken van dit speciale evenement van de Iris Hond Foundation.Iris Hond over de Iris Hond Foundation:Tijdens mijn studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag heb ik me voorgenomen om als pianist niet alleen in concertzalen en theaters op te treden, maar ook te […]

ONTDEK MEER

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak