Hoe uw bedrijf en gezin te beschermen in geval van persoonlijk letsel?


Stel je voor dat je een kleine onderneming hebt en één van uw werknemers loopt een blessure op tijdens het werk. Of wat als jezelf of een familielid ernstig gewond raakt in een auto-ongeluk? Het is belangrijk om uzelf en uw gezin te beschermen tegen onvoorziene situaties die niet alleen uw gezondheid, maar ook uw financiële zekerheid kunnen bedreigen.

Bij What’s My Number geloven we in het concept van gezinsbescherming, waarin alles wat u bezit wordt beschermd tegen onverwachte uitgaven. We bieden u oplossingen op maat en houden rekening met wat u nodig heeft om uzelf en uw bedrijf te verzekeren in geval van persoonlijk letsel.

1. Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering biedt uw bedrijf dekking tegen onvoorziene situaties waarin uw bedrijf, werknemers of producten verantwoordelijk zijn voor lichamelijk letsel of eigendomsschade. Het kan u ook beschermen tegen juridische kosten in het geval van een rechtszaak. Dit is niet alleen een vereiste, maar ook een manier om uw bedrijf en cashflow te beschermen.


2. Werknemerscompensatieverzekering

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de veiligheid en het welzijn van uw werknemers. Een werknemerscompensatieverzekering biedt uw werknemers dekking voor medische kosten en verloren salaris in geval van een werkgerelateerd letsel. Dit is niet alleen verplicht, maar ook een manier om te zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving voor uw werknemers.

3. Persoonlijke ongevallenverzekering

Een persoonlijke ongevallenverzekering biedt aanvullende dekking voor werknemers die tijdelijk of niet-blijvend gewond raken tijdens het werk en niet in aanmerking komen voor de werknemerscompensatieverzekering. Het biedt financiële bescherming tegen onvoorziene situaties die het welzijn van uw werknemers en hun familie kunnen beïnvloeden.

doe de scan

4. Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt aanvullende dekking voor werknemers die langdurig niet in staat zijn om te werken door ziekte of een letsel. Het biedt bescherming tegen inkomensverlies en kan zorgen voor een vervangend inkomen terwijl uw werknemer herstelt.

Bij What’s My Number bieden we verschillende oplossingen voor gezinsbescherming die aan uw behoeften voldoen en binnen uw budget passen. Of het nu gaat om het beschermen van uw bedrijf tegen financiële risico's, het bieden van dekking voor uw werknemers of het beschermen van uw gezin, wij helpen u om uw doelen te bereiken en risico's te minimaliseren.


Dit was slechts een kort overzicht van de verzekeringsopties die er zijn om zowel uw bedrijf als uzelf en uw gezin te beschermen in geval van persoonlijk letsel. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over hoe What’s My Number u kan helpen met het beschermen van uw bedrijf en gezin.

Contacteer ons | PFA - Professioneel Financieel Advies

Contacteer ons | PFA - Professioneel Financieel Advies

Wilt u dat PFA uw vermogen beheert of wilt u bespreken wat uw mogelijkheden zijn? U kunt hiervoor tijdens kantooruren met ons bellen op

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak