Hoe Quares werknemers ondersteunt bij hun persoonlijke groei


Bij Quares streven we ernaar om niet alleen onze klanten te helpen groeien, maar ook onze eigen mensen. We bieden onze werknemers de nodige ondersteuning om te groeien in hun functie, hun carrière en in hun persoonlijke leven. In dit blogbericht willen we graag delen hoe we onze werknemers ondersteunen in hun persoonlijke groei, en waarom we geloven dat dit belangrijk is voor zowel de werknemer als het bedrijf.

Een van de manieren waarop we onze werknemers ondersteunen, is door het aanbieden van training en ontwikkelingsprogramma's. We vinden het belangrijk dat onze mensen zich kunnen ontwikkelen op professioneel niveau en bieden daarom verschillende mogelijkheden aan om nieuwe vaardigheden te leren. Dit kan bijvoorbeeld door middel van interne trainingen, workshops, individuele coaching of externe opleidingen. Onze werknemers krijgen zo de kans om te groeien in hun functie en hun vaardigheden uit te breiden.


We houden ook regelmatig evaluatiegesprekken. Dit biedt onze werknemers de kans om openlijk te spreken over hun doelen en ambities en over hoe we hen daarbij kunnen ondersteunen. Op basis van deze gesprekken kunnen we onze werknemers gerichter ondersteunen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Fase3-2-1-py2vzsmyybchtrs5h0qrodh9v208qnhat7546ls6kk.jpgPHOTO-2022-11-16-16-04-213-py37771g0nkkh5tjwe4qrksvq5p66ay89ucwrnno78.jpgPHOTO-2022-11-02-15-17-352-py37cxtxs7fnfdh6cvio04maexdx7pr6e9vqcj526c.jpgPHOTO-2022-11-23-16-50-07-pzhn8x9u9ur48b0svrx038hi51721v02jk15adg404.jpg

Maar persoonlijke groei gaat verder dan enkel professionele ontwikkeling. Bij Quares zijn we ons ervan bewust dat er ook aandacht moet zijn voor de persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers. Daarom bieden we hen ook de nodige ondersteuning voor persoonlijke uitdagingen. Dit kan gaan van het vinden van balans tussen werk en privé, tot het begeleiden bij persoonlijke groei en het overwinnen van obstakels in het leven. We vinden het belangrijk dat onze werknemers zich goed voelen in hun job en in hun persoonlijke leven. Een goede balans tussen beide zorgt ervoor dat onze mensen beter presteren op de werkvloer.

Tot slot organiseren we regelmatig teambuildingactiviteiten. We vinden het belangrijk dat onze werknemers zich verbonden voelen met het bedrijf en met elkaar. Bij Quares hebben we een familiale sfeer waarbij we samenwerken als één team. Door regelmatig teambuildingactiviteiten te organiseren, creëren we een gezellige sfeer waarbij onze mensen zich op hun gemak voelen en ook buiten de werkuren een goede band hebben met hun collega's.

TE KOOP | Dijleberg | Muizen | Quares

Bij Quares willen we onze werknemers ondersteunen in hun persoonlijke en professionele groei. Door te investeren in onze mensen, investeren we in de toekomst van ons bedrijf. Persoonlijke groei zorgt voor meer motivatie, betere prestaties en een goede werksfeer. Het is daarom belangrijk dat we onze werknemers de nodige ondersteuning bieden om te groeien en hun ambities te bereiken.


Contact | GM Projects

Contact | GM Projects

Bekijk onze contactgegevens.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak