Hoe bedrijventerrein management de veiligheid en duurzaamheid van uw bedrijf kan verbeteren


Als bedrijfseigenaar wil je dat je bedrijf veilig en duurzaam is. Een effectieve manier om dit te bereiken is door middel van goed bedrijventerrein management. Maar wat is bedrijventerrein management en hoe kan het de veiligheid en duurzaamheid van je bedrijf verbeteren?

Wat is bedrijventerrein management?

Bedrijventerrein management is het proces waarbij een samenwerking ontstaat tussen bedrijven op hetzelfde terrein. Het doel is om de kwaliteit van het terrein te verbeteren door het uitwisselen van informatie en het gezamenlijk aanpakken van problemen. Bedrijventerrein management kan gaan over diverse zaken zoals beveiliging, milieu, infrastructuur, enzovoorts.

Hoe kan bedrijventerrein management de veiligheid verbeteren?

Een bedrijventerrein kan soms het doelwit zijn van criminele activiteiten zoals diefstal, inbraak en vandalisme. Door het instellen van beveiligingsmaatregelen zoals toegangscontrole, videobewaking en het regelen van verlichting kan de veiligheid van het terrein worden verbeterd. Samenwerking tussen bedrijven en de gemeente kan helpen bij het opzetten van een efficiƫnt en effectief beveiligingssysteem. Door middel van gezamenlijke investeringen en aanschaf van beveiligingsapparatuur, kunnen de kosten per bedrijf worden verlaagd en kan de veiligheid op het terrein op een hoger niveau worden gebracht.

Hoe kan bedrijventerrein management de duurzaamheid verbeteren?

Bedrijventerrein management kan een belangrijke bijdrage leveren aan de duurzaamheid van een bedrijf en het terrein waarop het gevestigd is. Het gezamenlijk inkopen van grondstoffen en materialen kan de kosten per bedrijf verlagen en de duurzaamheid verhogen. Daarnaast kan er onderling worden samengewerkt aan het verminderen van de afvalstroom, het terugdringen van het energieverbruik en het gebruik van duurzame energiebronnen.

Conclusie

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Wil je je eigen Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Of zoek je tips en advies om online veel beter te scoren? Contacteer ons!

ONTDEK MEER

Meest recent

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer