De meest gestelde vragen over zitorthesen


Als fabrikant van orthopedische hulpmiddelen krijgen we bij FIS Robotics regelmatig vragen over zitorthesen. Het is begrijpelijk dat er zo veel vragen zijn, want zitorthesen zijn er in vele soorten en maten en de toepassingen kunnen sterk variëren. In dit blogbericht beantwoorden we de meest gestelde vragen over zitorthesen.

Wat is een zitorthese?

Een zitorthese is een orthopedisch hulpmiddel dat mensen helpt om te zitten en hun lichaam op de juiste manier te ondersteunen. Het kan gebruikt worden voor verschillende toepassingen, zoals het verbeteren van de houding, het helpen bij het genezen van blessures en het verlichten van pijn.

Waarom zou ik een zitorthese moeten gebruiken?

Een zitorthese kan vele voordelen bieden, afhankelijk van de toepassing. Het kan helpen om de houding te verbeteren, de druk te verlichten op bepaalde gebieden van het lichaam, zoals de wervelkolom, heupen of bekken, en het kan helpen bij het herstel na een operatie of blessure.

Wie heeft er baat bij een zitorthese?

Zitorthesen kunnen worden gebruikt door mensen van alle leeftijden, van kinderen tot oudere volwassenen. Het kan nuttig zijn voor mensen met mobiliteitsproblemen, mensen die herstellen van een blessure of operatie, mensen die lijden aan rug- of nekpijn en mensen die een zittende levensstijl hebben.

Het IMOtech systeem - Ter plekke een maatwerk zitorthese

Hoe lang duurt het om een zitorthese te maken?

Het maken van een zitorthese kan variëren van enkele dagen tot enkele weken, afhankelijk van het type zitorthese en de individuele behoeften van de patiënt. Het proces omvat meestal een evaluatie en meting van de patiënt, het ontwerp van de zitorthese en de productie ervan.

Moet ik een afspraak maken met een arts om een zitorthese te krijgen?

Ja, het wordt aanbevolen om een afspraak te maken met een arts of een andere professionele zorgverlener om te bepalen of een zitorthese geschikt is voor uw behoeften. De arts kan de nodige metingen en evaluaties uitvoeren en de juiste zitorthese aanbevelen voor uw situatie.


Dit zijn slechts enkele van de meest gestelde vragen over zitorthesen. Als je nog andere vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We staan ​​klaar om je te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor jouw behoeften.

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Wil je je eigen Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Of zoek je tips en advies om online veel beter te scoren? Contacteer ons!

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak