3 Redenen Waarom Jij Vandaag Nog Lokaal Fruit Moet Gaan Kopen


Als het gaat om fruit, is er geen betere keuze dan lokaal fruit. Hier zijn drie redenen waarom jij vandaag nog lokaal fruit moet gaan kopen.

1. Lokaal fruit is verser

Lokaal fruit wordt geoogst wanneer het rijp is en op zijn hoogtepunt van versheid. Het is niet blootgesteld aan het transport en de opslag die vaak nodig zijn voor fruit dat van verder weg komt. Dit betekent dat lokaal fruit vaak sappiger, smaakvoller en voedzamer is dan geïmporteerd fruit.

2. Lokaal fruit steunt lokale boeren

Door lokaal fruit te kopen, draag je bij aan de lokale economie en steun je lokale boeren. Dit helpt om de landbouwsector te stimuleren en de werkgelegenheid in jouw regio te ondersteunen. Bovendien kunnen lokale boeren vaak beter inspelen op de vraag van de lokale consument en hun producten daarop afstemmen.

3. Lokaal fruit is beter voor het milieu

Het transport van voedsel over lange afstanden kan leiden tot hoge CO2-uitstoot en andere milieuvervuiling. Lokaal fruit gaat minder ver en heeft daardoor minder impact op het milieu. Bovendien is deze manier van kopen een duurzame keuze omdat het de lokale economie ondersteunt en minder afhankelijk is van fossiele brandstoffen.

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Contacteer ons! | UP-TO-DATE WebDesign

Wil je je eigen Smart-Site of Smart-Blog laten bouwen? Of zoek je tips en advies om online veel beter te scoren? Contacteer ons!

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak