Word een expert in warmtepompen en ventilatiesystemen bij Frema-TP


Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en interesse hebt in duurzame technologie, dan is Frema-TP in Tessenderlo de perfecte werkgever voor jou. Als specialist in warmtepompen en ventilatiesystemen biedt Frema-TP een uitdagende werkomgeving waar je je kunt ontwikkelen tot een expert op dit gebied.

Opleiding en training

Bij Frema-TP vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en hun kennis up-to-date houden. Daarom bieden we uitgebreide opleidingen en trainingen aan. Zo kun je je kennis en vaardigheden op het gebied van warmtepompen en ventilatiesystemen verbeteren en uitbreiden. Bovendien bieden we regelmatig bijscholing aan om up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen in de sector.

solliciteer nu

Uitdagende projecten

Als specialist in warmtepompen en ventilatiesystemen werkt Frema-TP aan uitdagende projecten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Van het installeren van een warmtepomp in een woning tot het ontwerpen en installeren van complexe ventilatiesystemen in grote gebouwen, bij Frema-TP krijg je de kans om aan diverse projecten te werken en je expertise in te zetten.


Een hecht team

Bij Frema-TP werken we als een hecht team samen. We vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt en dat we elkaar ondersteunen in ons werk. Je kunt rekenen op de steun van ervaren collega's en krijgt de kans om samen te werken aan projecten.

Open Bedrijvendag in Tessenderlo: Frema TP

Werken bij Frema-TP

Wil je werken bij ons groeiende bedrijf en je ontwikkelen tot een expert op het gebied van warmtepompen en ventilatiesystemen? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer vandaag nog. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Vacature: Projectleider Warmtepompen en Ventilatiesystemen | Smart-Site | UP-TO-DATE WebDesign

Vacature: Projectleider Warmtepompen en Ventilatiesystemen | Smart-Site | UP-TO-DATE WebDesign

Vacature: Projectleider Warmtepompen en Ventilatiesystemen

ONDEK MEER

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak