Welke klachten kunnen behandeld worden met Cranio-sacraal therapie?


Als je op zoek bent naar een natuurlijke en effectieve manier om gezondheidsklachten te behandelen, is Cranio-sacraal therapie wellicht iets voor jou. Maar wat is het precies en welke klachten kunnen behandeld worden met deze therapie?

Cranio-sacraal therapie is een holistische behandelingsmethode die gericht is op het herstellen van de balans in het cranio-sacrale systeem. Dit systeem bestaat uit de schedel, wervelkolom en het heiligbeen en bevat hersenvocht dat een belangrijke rol speelt bij diverse lichaamsfuncties. Door middel van zachte aanrakingen en druktechnieken worden de blokkades in het systeem opgeheven en kan het lichaam zichzelf genezen.

Maar welke klachten kunnen behandeld worden met Cranio-sacraal therapie? Hieronder volgen enkele voorbeelden:

  1. Hoofdpijn en migraine: Cranio-sacraal therapie kan helpen om de spanning in de schedel te verminderen en de doorbloeding te verbeteren, waardoor hoofdpijn en migraine kunnen verminderen.
  2. Rug- en nekklachten: Door de zachte druktechnieken kan Cranio-sacraal therapie helpen om de spieren te ontspannen en blokkades in de wervelkolom op te heffen.
  3. Stress en angst: Cranio-sacraal therapie kan helpen om het lichaam en de geest te ontspannen, waardoor stress en angst verminderen.
  4. Slaapproblemen: Door het verbeteren van de bloed- en energiedoorstroming kan Cranio-sacraal therapie helpen om slaapproblemen te verminderen.
  5. Chronische vermoeidheid: Cranio-sacraal therapie kan helpen om de energiebalans in het lichaam te herstellen en vermoeidheid te verminderen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van klachten die behandeld kunnen worden met Cranio-sacraal therapie. Omdat het een holistische behandelmethode is, kan het ook effectief zijn bij andere klachten en aandoeningen.

Ben je ge├»nteresseerd in Cranio-sacraal therapie en wil je weten of het iets voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak met een professionele Cranio-sacraal therapeut en ontdek zelf de vele voordelen van deze natuurlijke behandelmethode. 

Cranio-sacraal behandelingen | Prana

Cranio-sacraal behandelingen | Prana

Wil jij graag jouw psychische en fysieke klachten verminderen? Igna Linten van Prana in Meerhout is een gespecialiseerde shiatsu masseuse, kinesist en voedingscoach die samen met jou op zoek gaat naar meer lichaamsbewustwording.

ONDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak