Vacature: Marketing Directeur bij Altez Industriebouw Groep


Referentie van het Industriebouw Project "De Frietfabriek"

Het was een genoegen om samen te werken met het team van Kolen in Peer voor ons industriebouw project "De Frietfabriek". Het was een uitdagend project met veel complexe eisen en deadlines, en Kolen heeft zich bewezen als een betrouwbare en professionele partner gedurende het hele proces.

Het project omvatte de constructie van een nieuwe frietfabriek met moderne faciliteiten en technologie├źn. Kolen heeft een uitstekend werk geleverd met het ontwerp en de bouw van het gebouw en heeft voldaan aan alle specificaties en vereisten.

De planning en uitvoering van het project waren effici├źnt en effectief. Het team van Kolen werkte nauw samen met onze interne teams en zorgde voor een naadloze samenwerking en communicatie tijdens het hele proces. We waren vooral onder de indruk van de nauwkeurigheid en aandacht voor detail van het team, wat resulteerde in een hoogwaardig eindproduct.

We willen graag onze waardering uitdrukken voor het professionele en toegewijde team van Kolen in Peer. Dankzij hun expertise en inzet hebben we nu een state-of-the-art frietfabriek die ons in staat stelt om onze klanten beter van dienst te zijn. We zouden het team van Kolen sterk aanbevelen aan andere bedrijven voor hun industriebouw projecten.

Met vriendelijke groeten,

[Naam en functie van de afzender]

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak