Vacature: Marketing Directeur bij Altez Industriebouw Groep


Referentie van het Industriebouw Project "De Frietfabriek"

Het was een genoegen om samen te werken met het team van Kolen in Peer voor ons industriebouw project "De Frietfabriek". Het was een uitdagend project met veel complexe eisen en deadlines, en Kolen heeft zich bewezen als een betrouwbare en professionele partner gedurende het hele proces.

Het project omvatte de constructie van een nieuwe frietfabriek met moderne faciliteiten en technologie├źn. Kolen heeft een uitstekend werk geleverd met het ontwerp en de bouw van het gebouw en heeft voldaan aan alle specificaties en vereisten.

De planning en uitvoering van het project waren effici├źnt en effectief. Het team van Kolen werkte nauw samen met onze interne teams en zorgde voor een naadloze samenwerking en communicatie tijdens het hele proces. We waren vooral onder de indruk van de nauwkeurigheid en aandacht voor detail van het team, wat resulteerde in een hoogwaardig eindproduct.

We willen graag onze waardering uitdrukken voor het professionele en toegewijde team van Kolen in Peer. Dankzij hun expertise en inzet hebben we nu een state-of-the-art frietfabriek die ons in staat stelt om onze klanten beter van dienst te zijn. We zouden het team van Kolen sterk aanbevelen aan andere bedrijven voor hun industriebouw projecten.

Met vriendelijke groeten,

[Naam en functie van de afzender]

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak