Promo voor studenten in september


Pasta Planet brengt je de beste deals voor studenten in Genk!

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is voor een verscheidenheid aan heerlijke pasta's van Pasta Planet! Als je in Genk studeert, heb je geluk omdat we hebben besloten om onze speciale pasta-aanbiedingen tijdens het begin van het nieuwe schooljaar te lanceren.

image.jpgimage.jpgF16B05DF-D0F1-4BE1-86FA-DF5BB31745AD.jpeg

Onze pasta's zijn bereid met verse ingrediƫnten en zijn een gezonde keuze voor een snelle en gemakkelijke maaltijd na een lange dag op de universiteit. Of je nu een vegetarische of veganistische pasta wilt of liever met vlees of vis, wij hebben voor elk wat wils!

En alsof dat nog niet genoeg is, geven we tot begin oktober een korting van 10% aan alle studenten die hun ID-kaart meenemen! Dat betekent dat je kunt genieten van onze heerlijke pasta's tegen de beste prijzen in de stad!


Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij Pasta Planet en proef onze onweerstaanbare pasta's! Onze vestiging bevindt zich op een gunstige locatie in Genk, dus je hoeft nooit ver te reizen om van onze culinaire creaties te genieten.

Mis deze kans niet om te profiteren van onze speciale aanbiedingen. Bezoek ons vandaag nog en geniet van de smaken van Pasta Planet!

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak