Proef onze Heerlijke Kip en Pesto Lasagne bij Trobbiani's Place


Wilt u even ontsnappen aan de drukte van alledag en genieten van een heerlijke maaltijd? Kom dan naar Trobbiani's Place en proef onze heerlijke kip en pesto lasagne!

Onze kip en pesto lasagne is gemaakt met de beste ingrediƫnten en zit boordevol smaak. Wij grillen sappige stukjes kip en gebruiken knapperige paprika's om de lasagne een heerlijke textuur en smaak te geven. Onze ambachtelijke pesto wordt gemaakt met verse basilicum, pijnboompitten en Parmezaanse kaas, waardoor de lasagne een heerlijke smaak krijgt. En onze witte saus maakt het geheel af, waardoor alle smaken perfect samenkomen.

Wanneer u bij Trobbiani's Place komt, kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in een warme en gezellige sfeer. Onze vriendelijke medewerkers zullen u hartelijk ontvangen en ervoor zorgen dat u zich meteen thuis voelt.

Waarom zou u dus thuis blijven als u bij Trobbiani's Place kunt genieten van een heerlijke maaltijd? Reserveer nu een tafel en proef onze heerlijke kip en pesto lasagne.

Bovendien bieden wij deze week speciale promoties aan, zoals "vroege vogel" kortingen en gratis drankjes. Dus waar wacht u nog op? Kom nu naar Trobbiani's Place en proef onze heerlijke kip en pesto lasagne!

Contact | Slagershof

Contact | Slagershof

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek. Wij ontvangen u met open armen en verheugen ons om onze mogelijkheden te tonen.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak