Product in de kijker: Keestrack h6se cone crusher


De Keestrack h6se cone crusher is een hoogwaardige breker die ontworpen is om de meest uitdagende taken aan te kunnen. Het is de perfecte keuze voor aannemers en recyclingbedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte machine om grote hoeveelheden materiaal te breken.

Kenmerken

  • Krachtige CAT C13 motor
  • Zeer efficiënte h6se kegelbreker
  • Grote trechter met laadvermogen van 8m³
  • Automatische regeling van de materiaalstroom
  • Uitgebreid controlesysteem met Touch Panel

Voordelen

Hoge productiviteit

De Keestrack h6se heeft een grote trechter en een zeer efficiënte kegelbreker, waardoor het mogelijk is om grote hoeveelheden materiaal te breken in een korte tijd. Door de automatische regeling van de materiaalstroom wordt de productiviteit nog verder verhoogd.

Betrouwbaarheid en duurzaamheid

De Keestrack h6se is ontworpen om lang mee te gaan. De machine is gebouwd met hoogwaardige materialen en is uitgerust met een krachtige CAT C13 motor. Dit zorgt voor betrouwbaarheid en een lange levensduur.

Eenvoudige bediening

Dankzij het uitgebreide controlesysteem met Touch Panel is de Keestrack h6se gemakkelijk te bedienen. Hierdoor kunnen gebruikers snel en efficiënt werken.

Specificaties

  • Gewicht: 62,5 ton
  • Capaciteit: tot 400 ton per uur
  • Maximaal voedingsformaat: 215 mm
  • Afmetingen (LxBxH): 18,7mx3,1mx3,5m

Conclusie

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte cone crusher, dan is de Keestrack h6se een uitstekende keuze. Met zijn krachtige motor, grote trechter en efficiënte kegelbreker is deze machine in staat om grote hoeveelheden materiaal te breken in een korte tijd. Daarnaast is de machine gemakkelijk te bedienen dankzij het uitgebreide controlesysteem met Touch Panel.

Contact | Kärcher Center Palmaers

Contact | Kärcher Center Palmaers

Een bijzonder ruime keuze, de beste condities en straffe promoties. Van particuliere hogedrukreinigers tot professionele reinigingsmachines.

ONDEK MEER

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak