Ontdek de kracht van Shiatsu coaching voor een betere balans


In onze hectische en veeleisende levensstijl is het vaak moeilijk om tot rust te komen en een goede balans te vinden tussen werk, privéleven en gezondheid. Gelukkig kan Shiatsu coaching hierbij helpen. Shiatsu is een oude Japanse massage therapie die gericht is op het herstellen van de energetische balans in ons lichaam. Met Shiatsu coaching kun je niet alleen ontspannen en tot rust komen, maar je kunt ook werken aan een betere balans tussen lichaam en geest.

Wat is Shiatsu coaching?

Shiatsu coaching is een vorm van coaching die gericht is op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van het individu. Het omvat Shiatsu massage, acupressuur, stretches en andere technieken om de energie in het lichaam te stimuleren en de bloedsomloop te verbeteren. Shiatsu coaching kan helpen bij het verlichten van stress, het verbeteren van de slaap, het verminderen van angst en depressie en het verhogen van de algehele energie en vitaliteit.

Hoe werkt Shiatsu coaching?

Shiatsu coaching is gebaseerd op het principe dat het lichaam een ​​uitgebreid netwerk van energiebanen heeft, genaamd meridianen. Deze energiebanen zijn verbonden met verschillende organen en lichaamsdelen en zijn verantwoordelijk voor de stroom van vitale energie of Qi door het lichaam. Wanneer er een blokkade of stagnatie ontstaat in de energiebanen, kan dit leiden tot fysieke en mentale disfunctie en ongemak.

Shiatsu coaching richt zich op het identificeren van deze blokkades in de energiebanen en het toepassen van druk en strekkingen om de Qi-stroom te herstellen en de balans in het lichaam te verbeteren. Met behulp van Shiatsu coaching kan je leren hoe je de Qi-stroom in je lichaam kunt beïnvloeden en hoe je het beste voor jezelf kunt zorgen.

Wat zijn de voordelen van Shiatsu coaching?

Shiatsu coaching kan bijdragen aan een betere balans tussen lichaam en geest. Het kan helpen om stress en spanning te verminderen, wat op zijn beurt kan bijdragen aan een betere nachtrust en meer energie overdag. Shiatsu coaching kan ook helpen bij het verminderen van angst en depressie, het verbeteren van de spijsvertering en het verbeteren van de bloeddruk en hartslag.

Shiatsu coaching kan ook helpen bij het behandelen van specifieke klachten, zoals pijn in de nek, rugpijn, hoofdpijn en vermoeidheid. Door de energiebanen in het lichaam te stimuleren, kan Shiatsu coaching bijdragen aan het herstel van de algehele gezondheid en het welzijn van het individu.

Conclusie

Shiatsu coaching is een effectieve manier om een ​​betere balans te vinden tussen lichaam en geest. Het kan helpen bij het verminderen van stress, het verbeteren van de slaap en het verhogen van de algehele energie en vitaliteit. Als je op zoek bent naar een natuurlijke en holistische manier om je gezondheid en welzijn te verbeteren, is Shiatsu coaching zeker het overwegen waard. 

Contact | Prana

Contact | Prana

Wil jij graag jouw psychische en fysieke klachten verminderen? Igna Linten van Prana in Meerhout is een gespecialiseerde shiatsu masseuse, kinesist en voedingscoach die samen met jou op zoek gaat naar meer lichaamsbewustwording.

ONTDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak