Koop 3 zomerse planten en ontvang de 4e gratis


Zomer is de ideale tijd om je tuin op te fleuren met kleurrijke bloemen en planten. Bij ERTRIJCKX hebben we een uitgebreide selectie zomerse planten waarmee je jouw tuin in een oogwenk kunt transformeren tot een paradijselijk buitenverblijf. En het beste van alles? Als je nu 3 zomerse planten koopt, ontvang je de 4e helemaal gratis!

Onze zomerse planten zijn zorgvuldig gekozen voor hun prachtige kleuren en bijzondere geuren. Van de felgekleurde dahlia's en zonnebloemen tot de geurige lavendel en rozen - we hebben voor elk wat wils. Onze deskundige medewerkers adviseren je graag bij het kiezen van de perfecte planten om aan jouw persoonlijke tuinwensen te voldoen.

Of je nu een beginnende tuinier bent of een doorgewinterde expert, onze zomerse planten zijn geschikt voor elk niveau. En met onze geweldige deal kun je nu nog meer planten voor je geld krijgen. Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan ERTRIJCKX en profiteer van onze koop 3, ontvang 4 actie.


Onze planten zijn van de hoogste kwaliteit en zijn verzorgd door onze eigen experts. Bij ERTRIJCKX hechten we veel waarde aan duurzaamheid en daarom zijn al onze planten kweekvriendelijk en geproduceerd met respect voor het milieu.

bestel nu

Wacht niet langer en bezoek ons tuincentrum om te profiteren van deze geweldige zomeractie. Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw perfecte zomertuin.

Meest recent

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer