Heerlijke vissoorten die je kunt gebruiken in jouw favoriete recepten


Vis is een geweldige bron van eiwitten en gezonde vetten. Het bevat ook vitamines zoals vitamine D en B2 en mineralen zoals ijzer en jodium. Het eten van vis is niet alleen gezond, maar het kan ook een lekkere en veelzijdige keuze zijn in de keuken. In dit artikel delen we heerlijke vissoorten die je kunt gebruiken in jouw favoriete recepten.

Zalm

Zalm is een heerlijke vis die veel mensen lekker vinden. Het heeft een rijke smaak en kan op veel verschillende manieren worden bereid, bijvoorbeeld gebakken, gegrild, gerookt of gestoomd. Zalm is een goede bron van omega-3 vetzuren, vitamine D en B12.

webshop

Tonijn

Tonijn is een stevige vis die perfect is voor het grillen of bakken. Het heeft een milde smaak en een vlezige textuur. Tonijn is ook rijk aan eiwitten en omega-3 vetzuren.


Kabeljauw

Kabeljauw is een witvis die op veel verschillende manieren kan worden bereid. Het heeft een milde smaak en een stevige textuur. Kabeljauw is een goede bron van eiwitten en vitamine B12.

Bedrijfsvideo Horeca Totaal Oostende

Makreel

Makreel is een vette vis met een rijke smaak. Het bevat veel omega-3 vetzuren en vitamine D. Makreel kan worden gebakken, gegrild of gerookt en is perfect voor salades, pasta's en sandwiches.

20120322-1330.jpgP1020857-1-scaled.jpgP1020862-1-scaled.jpg

Forel

Forel is een kleiner visje met een zoete en delicate smaak. Het kan worden gebakken, gegrild of gerookt. Forel is een goede bron van eiwitten en vitamine B12.


Sardines

Sardines zijn kleine visjes die perfect zijn om te grillen of te roosteren. Ze hebben een milde smaak en zijn rijk aan eiwitten, omega-3 vetzuren en vitamine D. Sardines zijn ook een duurzame keuze, omdat ze snel en gemakkelijk kunnen worden gekweekt.

Schelvis

Schelvis heeft een milde smaak en een zachte textuur. Het is veelzijdig en kan worden gebakken, gegrild of gestoomd. Schelvis is een goede bron van eiwitten en vitamine B12.

Pangasius

Pangasius is een witvis met een milde smaak en zachte textuur. Het kan worden gebakken, gegrild of gestoomd. Pangasius is ook een betaalbare keuze en een goede bron van eiwitten.

Haring

Haring is een vette vis die meestal wordt gerookt of ingelegd. Het heeft een volle, rijke smaak en is rijk aan omega-3 vetzuren en vitamine D.

Rode poon

Rode poon heeft een unieke, zoete smaak en een stevige textuur. Het kan worden gebakken of gegrild en is een goede bron van eiwitten en vitamine B12.

Conclusie

Er zijn veel verschillende soorten vis die je kunt gebruiken in jouw favoriete recepten. Van zalm tot rode poon, er is voor ieder wat wils. Experimenteer met verschillende soorten vis en bereidingswijzen om nieuwe smaken te ontdekken en te genieten van de vele gezondheidsvoordelen van vis. Eet smakelijk!

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak