Case Study: EPC keuring in 2023 voor energiezuinige woningen


Als eigenaar van een woning bent u vast bekend met de EPC keuring. Een EPC keuring is een verplichte beoordeling van de energiezuinigheid van uw woning. In 2023 worden de regels omtrent deze keuring echter aangescherpt. In dit artikel leest u meer over deze veranderingen en hoe UP-TO-DATE WebDesign u kan helpen bij het energiezuiniger maken van uw woning.

De veranderingen in 2023

Vanaf 2023 is het verplicht dat woningen een energielabel A hebben. Woningen met een energielabel lager dan A mogen vanaf dat moment niet meer worden verhuurd of verkocht. Dit houdt in dat steeds meer mensen hun woning energiezuiniger moeten maken. Een EPC keuring is dan ook niet langer enkel belangrijk om aan de wettelijke verplichting te voldoen, maar ook om ervoor te zorgen dat uw woning verhuur- of verkoopbaar blijft.

De oplossing

UP-TO-DATE WebDesign kan u helpen bij het energiezuiniger maken van uw woning. Door middel van onze EPC keuring komen wij erachter welke aanpassingen er nodig zijn om uw woning te laten voldoen aan de eisen van 2023. Vervolgens kunnen wij deze aanpassingen voor u uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp.

Onze expertise

UP-TO-DATE WebDesign heeft ruime ervaring op het gebied van EPC keuringen en energiezuinige woningen. Onze deskundige medewerkers weten precies welke aanpassingen er nodig zijn om uw woning te laten voldoen aan de eisen van 2023. Wij werken altijd professioneel en transparant. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over onze EPC keuringen en de mogelijkheden om uw woning energiezuiniger te maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat uw woning helemaal klaar is voor 2023.

De Vlaamse klimaatstrategie en het effect ervan op wonen en leven in Vlaanderen 2050 | Xenadvies

De Vlaamse klimaatstrategie en het effect ervan op wonen en leven in Vlaanderen 2050 | Xenadvies

De Vlaamse klimaatstrategie en het effect ervan op wonen en leven in Vlaanderen 2050

ONDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak