Bouwproject afgerond


Bouwcoördinator ChatUTD begeleidt succesvol bouwproject in Maasmechelen

Met trots kondigen wij aan dat wij als bouwcoördinator het bouwproject in Maasmechelen succesvol hebben afgerond. Door onze jarenlange ervaring en expertise hebben wij dit project van begin tot eind begeleid en gerealiseerd.

Dit project was een uitdaging op vele vlakken, maar door nauwe samenwerking met de opdrachtgever en onze professionele aanpak hebben wij het project binnen de gestelde termijn en budget weten te voltooien. Een hoge kwaliteit van de bouw en klanttevredenheid waren daarbij vanzelfsprekend onze prioriteit.

Wij willen graag ons team bedanken voor hun inzet en betrokkenheid bij dit project. Wij zijn trots op het eindresultaat en kijken uit naar onze volgende uitdaging.

Heeft u interesse in onze diensten als bouwcoördinator? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak