Ontdek de meerwaarde van een interactief touchscreen tijdens de meeting


Tegenwoordig neemt technologie steeds meer de bovenhand in onze maatschappij. Samsung speelt hier graag op in en bracht hun interactieve touchscreen, de FLIP, op de markt. Dit screen is de ideale vervanging én verbetering van uw traditionele, papieren flipchart. Maar welke functies maken deze interactieve touchscreen nu net zo uniek?

Play AV familiedag 2022

SAMSUNG bracht de FLIP op de markt als nieuwe tool voor kantoorruimtes en klaslokalen. Het scherm kan gebruikt worden als brainstormtool, maar beschikt ook over een built-in document viewer waardoor je gemakkelijk bestanden kan importeren. (PDF, DOC, XLS & PPT). 

image.jpgB878BDED-AA55-49A6-AC04-B1D9D5233BFB.jpegD835A80A-5B46-4F7C-8E72-4CA7BFFC48C6.jpegimage.jpg

Er is verder nog een HDMI-poort aanwezig om een extra monitor toe te voegen als je voor een grotere groep wilt presenteren. Ook is er de mogelijkheid om op het web te browsen en is het scherm in diverse formaten verkrijgbaar. Het grootste formaat gaat zelf tot 85 inch, met een doorsnede van 215,9 cm. Maar waarom kiezen onze klanten nu specifiek voor deze interactieve oplossing? 


Allereerst is de Samsung FLIP het enige interactieve bord die u zowel in portrait als landscape positie kan gebruiken. De interface draait hierbij automatisch mee. 


De Samsung FLIP bevat een pen waarmee er gemakkelijk annotaties kunnen worden gemaakt. De pen kan in verschillende modi worden gehanteerd: de brush modus wordt gebruikt om tekeningen of schema's te maken, terwijl de pen modus gebruikt wordt om annotaties tijdens meetings te maken. Bovendien kan je met meerdere personen simultaan aantekeningen maken op het bord. Op deze manier wordt vergaderen interactiever dan ooit tevoren.

COntacteer ons

4 Halloween marketing tips om je bedrijf een boost te geven online | UP-TO-DATE WebDesign

4 Halloween marketing tips om je bedrijf een boost te geven online | UP-TO-DATE WebDesign

4 Halloween marketing tips om je bedrijf een boost te geven online

ONDEK MEER

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak