Ontdek de meerwaarde van een interactief touchscreen tijdens de meeting


Tegenwoordig neemt technologie steeds meer de bovenhand in onze maatschappij. Samsung speelt hier graag op in en bracht hun interactieve touchscreen, de FLIP, op de markt. Dit screen is de ideale vervanging én verbetering van uw traditionele, papieren flipchart. Maar welke functies maken deze interactieve touchscreen nu net zo uniek?

Play AV familiedag 2022

SAMSUNG bracht de FLIP op de markt als nieuwe tool voor kantoorruimtes en klaslokalen. Het scherm kan gebruikt worden als brainstormtool, maar beschikt ook over een built-in document viewer waardoor je gemakkelijk bestanden kan importeren. (PDF, DOC, XLS & PPT). 

image.jpgB878BDED-AA55-49A6-AC04-B1D9D5233BFB.jpegD835A80A-5B46-4F7C-8E72-4CA7BFFC48C6.jpegimage.jpg

Er is verder nog een HDMI-poort aanwezig om een extra monitor toe te voegen als je voor een grotere groep wilt presenteren. Ook is er de mogelijkheid om op het web te browsen en is het scherm in diverse formaten verkrijgbaar. Het grootste formaat gaat zelf tot 85 inch, met een doorsnede van 215,9 cm. Maar waarom kiezen onze klanten nu specifiek voor deze interactieve oplossing? 


Allereerst is de Samsung FLIP het enige interactieve bord die u zowel in portrait als landscape positie kan gebruiken. De interface draait hierbij automatisch mee. 


De Samsung FLIP bevat een pen waarmee er gemakkelijk annotaties kunnen worden gemaakt. De pen kan in verschillende modi worden gehanteerd: de brush modus wordt gebruikt om tekeningen of schema's te maken, terwijl de pen modus gebruikt wordt om annotaties tijdens meetings te maken. Bovendien kan je met meerdere personen simultaan aantekeningen maken op het bord. Op deze manier wordt vergaderen interactiever dan ooit tevoren.

COntacteer ons

4 Halloween marketing tips om je bedrijf een boost te geven online | UP-TO-DATE WebDesign

4 Halloween marketing tips om je bedrijf een boost te geven online | UP-TO-DATE WebDesign

4 Halloween marketing tips om je bedrijf een boost te geven online

ONDEK MEER

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak