Matrix Groep en Go Forest starten samenwerking om bomen te planten


‘Bescherming en zekerheid bieden aan al wat dierbaar is’, dat is waar Matrix Groep voor staat. Het minimaliseren van hun ecologische voetafdruk kan daarbij niet ontbreken. De samenwerking tussen Matrix Groep en Go Forest komt dan ook niet uit het niets. Go Forest zorgt ervoor dat er bomen worden geplant in regio’s waar ze de grootste impact hebben.

Aanleiding van de samenwerking

Bij Matrix Groep zijn ze zich bewust van de impact die ze hebben op het milieu. Verzekeringen die afgedrukt worden, hypotheken, compromissen, aktes, testamenten, beleggingen. Dat zijn jaarlijks enorm veel bomen die hierdoor sneuvelen. Bovendien willen ze bij Matrix Groep hun mindset aanpassen door minder af te drukken en meer digitaal te laten handtekenen. Hierdoor besparen ze enorm veel papier: reken ongeveer 18 pagina’s per verzekering.

UP-TO-DATE met Emiel Jans | Hoe maak ik een goed blogbericht?

Het streefdoel?

Dit jaar, in 2021, wil Matrix Groep minstens 20% van alle ondertekende stukken digitaal laten gebeuren. Een percentage dat in de toekomst enkel nog zal stijgen. “We kochten 100 bomen aan bij Go Forest”, vertelt Olivier Langens, accountmanager bij Matrix Groep. “Toch hopen we dat dit er nog veel meer zullen worden!”, gaat hij verder.

image.jpgimage.jpgCF8354C9-CACA-4781-847A-3F6E0D5C7BC3.jpegimage.jpg

Om klanten en geïnteresseerden op de hoogte te houden van hun impact, ontwikkelden ze een gloednieuwe website. Daarop zal te zien zijn hoeveel papieren ze uitsparen en hoeveel bomen er geplant zullen worden.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak