Productieproces in beeld bij Breetec


Vandaag starten we met het uitvoeren van een nieuw productieproces. Dit is een demonstratie van de werking van onze app, update mijn business. Dit bericht wordt automatisch als nieuwsbericht op mijn site gezet en zal op al mijn social media kanalen gepubliceerd worden. Er worden ook volledig geautomatiseerde nieuwsbrieven samengesteld uitgestuurd naar mijn klant bestanden.

image.jpgimage.jpgimg_8083-bewerkt.JPG
UP-TO-DATE met Emiel Jans | Hoe maak ik een goed blogbericht?

Meest recent

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer