PLAATSING BUITENDEUREN


Een nieuwe voordeur kies je niet zomaar. Je wil natuurlijk kwaliteit, service, duurzaamheid en veiligheid. Deuren en voordeuren zorgen voor een veilige toegang tot jouw woning. Zij bepalen ook de sfeer en het uitzicht van je woning. 

Ben je aan het verbouwen? Of ben je bezig met nieuwbouw? Dan ben je bij Ramen en Deuren De Wolf-Durnez op het juiste adres voor al je ramen en buitendeuren. Met een zeer kwalitatief gamma zorgen we voor de deur van jouw dromen en zijn er mogelijkheden voor ieders budget. 

Deuren vind je in alle mogelijke stijlen. Van klassieke massieve voordeuren tot een eigentijdse cottage-deur, een moderne lak- of fineerdeur, glasdeur of anti-inbraakdeur…

HOUTEN DEUREN

Houten deuren zijn nog steeds heel erg populair. De voordelen zijn bekend: hout voelt warm aan en biedt een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. Houten deuren van Ramen en Deuren De Wolf zijn leverbaar in een grote keuze natuurlijke en standaardkleuren, zowel transparant als dekkend.Je houten buitendeur wordt samengesteld met 2 platen van 8mm. Tussen de platen zit een isolatiekern van minimaal 14mm. Een ecologische drenking op waterbasis en een statisch aangebrachte dubbele toplaag verhogen de duurzaamheid van je houten buitendeuren. Die is de eerste tien jaar schildervrij. Een aluminium massa in het profiel van je houten buitendeur zorgt dat je buitendeur niet krom trekt.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak