Demo Knafico


Ondernemers doen er alles aan om de snelle veranderingen in de markt bij te benen, niet alleen met betrekking tot het internet, maar ook met de economie. Sommige fysieke winkels stappen nu over naar online winkels en anderen doen er alles aan om elke kans die op hun pad komt te benutten om met hun producten of diensten online hun doelgroep te bereiken.`


Gelukkig kan je bedrijf met behulp van digitale marketing niet alleen bekend worden in je lokale omgeving, maar ook ver daarbuiten. Als je meer wilt weten over digitale marketing en hoe belangrijk het is voor uw bedrijf, dan ben je hier aan het juiste adres.

Hashtags en social media groepen uitgelegd | UNIZO Limburg | Emiel Jans

Wat is digitale marketing?

Digitale marketing is de moderne manier van marketing met behulp van technologie. Simpel gezegd, digitale marketing is een manier om producten of diensten online te promoten met behulp van moderne apparaten zoals mobiele telefoons, tablets, computers, iPad en natuurlijk het internet in het algemeen. Daarnaast kan digitale marketing ook digitaal beeldmateriaal en billboards omvatten die ook zonder internet door het publiek kunnen worden bekeken.

Digitale marketing is alles wat je op een digitale manier ziet. Van SEO geoptimaliseerde content tot video's, gesponsorde advertenties, infographics, gebruik van sociale-mediaplatforms en e-mailmarketing, digitale marketing is overal en de voordelen voor kleine tot middelgrote bedrijven zijn groot.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak