Inter-Beton vernieuwt wagenpark


Inter-Beton heeft midden maart vier nieuwe mixers aangekocht. Deze voertuigen beantwoorden aan de Euro 6-norm en beschikken over de meest geavanceerde veiligheidsuitrusting. De voertuigen zullen ingezet worden in de Brusselse regio en opereren vanuit de Inter-Betoncentrale B1 in Brussel. 

Interboring

Duurzame leverancier

Minder verbruik, minder lawaai en minder pollutie, dat zijn de ecologische voordelen van de nieuw aangekochte mixers. De moderne voertuigen zullen ingezet worden ter vervanging van Euro 3 mixers. Met de vernieuwing van haar wagenpark, dankzij de aankoop van deze betonmixers, wil Inter-Beton haar voortrekkersrol als duurzame leverancier waarmaken. 


Nog nieuwe mixers

Dit najaar zullen er nog nieuwe mixers geleverd worden, die ingezet zullen worden in andere Inter-Beton centrales. Geert De Maeyer, directeur Inter-Beton, licht toe: “Ik ben ervan overtuigd dat investeren nodig blijft om aan de vraag van de toekomst te voldoen. Investeren in ultramoderne voertuigen, is dan ook essentieel.”

image.jpg5B6CC49D-33EF-4F0E-8ED1-4B9A3A661A20.jpegFCCAD133-B889-4337-9841-BA2016BFB97C.jpeg

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak