Creëer het gezelligste buitenterras voor jouw horecazaak met een Brustor knikarmscherm


Op warme zomerdagen is niets zo fijn als een terrasje doen en genieten van het mooie weer. Toch kan de zon daar soms een stokje voor steken. Met een Brustor knikarmscherm zorg je voor een gezellig buitenterras met net dat tikkeltje meer.

Hoe geef je gasten de ideale ervaring als ze komen lunchen, dineren of gewoon iets drinken? Bij mooi weer willen ze maar al te graag buiten vertoeven, maar de felle zonnestralen kunnen snel roet in het eten gooien. Niemand wil namelijk te lang onder de blakende zon zitten. Een Brustor knikarmscherm biedt de ideale oplossing om op je terras een schaduwrijke plek te voorzien zodat gasten buiten kunnen genieten, maar met de nodige schaduw.

image.jpgimage.jpg5B6CC49D-33EF-4F0E-8ED1-4B9A3A661A20.jpeg

Een overdekt horecaterras

De schermen zijn vooral handig wanneer je horecaterras aansluit bij jouw zaak. Ze kunnen makkelijk aan de gevel gemonteerd worden en, afhankelijk van het model, kunnen ze ook een groot terras van schaduw voorzien, of een hoek voorzien van schaduw. De knikarmschermen zijn niet alleen voor de gasten buiten een aangename toevoeging. Ook voor de gasten binnen kan het een groot verschil maken op vlak van temperatuur.

B200(XL) terrasoverkapping | Brustor productvideo

Extra zichtbaarheid in het straatbeeld

Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid tot een rechte of gegolfde vaste volant. Die volant is enorm handig om te laten bedrukken met bijvoorbeeld de naam van je horecazaak of je logo. Zo krijg je toch extra zichtbaarheid in het straatbeeld en ze helpen om je etalage te beschermen tegen de zon en bieden gasten extra privacy.


De zonneschermen zorgen overigens ook voor een mooie look van je terras. Zo heeft elk model zijn eigen stijl. Wil je bijvoorbeeld een moderne look? Ga dan voor de B27. Liever iets klassieker? Dan is de B25 waarnaar je op zoek bent. Ook de kleur van de knikarmschermen en doeken kan je zelf kiezen. Zo laat je het zonnescherm passen bij je ramen en deuren of laat je je terras in het oog springen met een fel gekleurde zonnetent.


Extra lang buiten genieten

Wil je je gasten de ultieme buitenbeleving bieden en het ook ’s avonds aangenaam maken? Aarzel dan niet, want de knikarmschermen hebben optionele sfeervolle ledverlichting onder de kast of in de armen en kunnen tevens uitgerust worden met een krachtige terrasverwarming. Op die manier maak je het niet alleen gezellig buiten, maar blijven gasten ook nog eens extra lang zitten: iedereen gelukkig! Wist je trouwens dat de Brustor knikarmschermen mooi automatisch opgerold worden in de kast? Bij minder weer is dit een enorm voordeel want zo hoef je nooit meer te sleuren met parasols.

DOWNLOAD BROCHURE

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak