MET ECOPLANET ZERO STAAT 2022 VOOR HOLCIM IN HET TEKEN VAN EEN KOOLSTOFNEUTRALE TOEKOMST


Een volledig CO2-neutraal cement, even performant of zelfs nog performanter voor het merendeel van de toepassingen: dat is ECOPlanet ZERO , een revolutionaire cement in zak gelanceerd door Holcim. Een primeur in BelgiĆ« bij de start van 2022. Producenten, aannemers, bouwmeesters, beleidsmakers, aanbestedende overheden, eindgebruikers enz. We zijn allemaal stakeholders in een sector die meer en meer wil inzetten op duurzame oplossingen om verantwoord te bouwen. Met zijn ECOPact ZERO - en ECOPact ZERO+ -beton was Holcim eerder al met succes de juiste weg ingeslagen. In het verlengde van zijn engagement focust de onderneming zich nu ook op zijn cementproducten: met ECOPlanet ZERO zet Holcim vandaag een gigantische stapvooruit. 

image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg

0% CO2 : EEN PRIMEUR 

ECOPlanet ZERO is het eerste volledig CO2-neutrale cement in zakken dat op de Belgische markt wordt aangeboden. Die koolstofneutraliteit wordt bereikt door de selectie van materialen met lage milieuvoetafdruken de optimalisatie van het productieproces, maar ook door de volledige compensatie van de onsamendrukbare CO2-uitstoot. Hoe compenseert Holcim die CO2-uitstoot?

Schrijf je in
UP-TO-DATE met Emiel Jans | Hoe maak ik een goed blogbericht?

Door te investeren in gecertificeerde duurzame ontwikkelingsprojecten in samenwerking met het bedrijf CO2Logic en de Koninklijke Belgische Bosbouwmaatschappij. Dankzij onze samenwerking met de Koninklijke Belgische Bosbouwmaatschappij kunnen we in BelgiĆ« het project ‘Treesforfuture’ (het vroegere Arboretums-project) ondersteunen. Door het ontwikkelen van nieuwe boomsoorten bereidt dit project de Belgische bossen van morgen voor op de klimaatverandering. 


Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak