IJssalon Guba mikt op totaalbeleving, “maar ijs blijft hoofdconcept!”


IJssalon Guba in Meerhout gaat de volle 100% voor beleving. Met een grote tuin, een kinderspeeltuin, een springkasteel en gocarts mikken de eigenaars sinds mei 2020 op gezinnen. Na twee jaar - en menig bolletjes ijs - stellen ze vast dat ze hun doel hebben bereikt. Maar de allerbelangrijkste motivatie van het koppel? “Wij komen zelf ontzettend graag onder de mensen.” Dit is het verhaal van ijsmakers Bart Vandeweyer en Petra Boons.

Van crème kar tot gerenommeerd ijssalon

Guba? Dat komt van Gunther en Bart. Oftewel: twee broers wiens ouders ooit rondreden met crème kar Guba. De appel valt dus niet ver van de boom, reden te meer om de naam over te nemen. Maar het verkrijgen van het traditionele ijsrecept was een hele andere kwestie, althans volgens Bart: “Ik heb het recept gevraagd, maar nooit gekregen. Dat moest ik volgens mijn ouders zelf maar ontwikkelen. En zo geschiedde.”

Maar het Meerhoutse ijssalon wordt vandaag niet uitgebaat door twee broers. Wel heeft Bart de ideale business partner gevonden om zijn droom te realiseren: zijn vrouw. En die weet van aanpakken, want Petra staat al jaar en dag in het caféleven en weet als geen ander hoe een horecazaak werkt.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak