Vacature | Shop Manager in de fashion industrie


Als Shop Manager ben je een gedreven en hands-on onderdeel van je team, je geeft tegelijk het goede voorbeeld en bent een Coach en Mentor voor je collega’s. Je hebt het vermogen om je team te prikkelen en motiveren waar nodig, opdat iedereen het beste van zichzelf kan geven. Jouw missie en aller belangrijkste prioriteit? De klant tevreden maken en houden.

Shop Manager in de fashion industrie

De functie:Als Shop Manager ben je een gedreven en hands-on onderdeel van je team, je geeft tegelijk het goede voorbeeld en bent een Coach en Mentor voor je collega’s. Je hebt het vermogen om je team te prikkelen en motiveren waar nodig, opdat iedereen het beste van zichzelf kan geven. Jouw missie en aller belangrijkste prioriteit?

Mentorprise, uw HR specialist

De klant tevreden maken en houden.Een Shop Manager blinkt uit in organisatie, structuur en pro-activiteit. Op basis van het marketingplan en objectieven zorg je voor een goede bezetting van je winkel. Je slaagt erin om de juiste prioriteiten te stellen in de diverse verantwoordelijkheden die dagelijks met passie door je medewerkers gedragen worden.

technologische-trends-innovaties-augmented-reality-in-medicine.jpegtehnologische-innovaties-trends-augment-reality-3D-printing.jpegtechnologische-innovaties-virtual-reality-sport-metaverse.jpegtechnologische-trends-vr-toerisme.jpeg

Als geen ander slaag je erin om steeds het overzicht te behouden op het winkelgebeuren, enerzijds door observatie en je eigen actieve bijdrage in de verkoop, maar door analytisch inzicht in de verschillende indicatoren.


Je gebruikt deze indicatoren om je team te doen groeien.“Jouw” winkel maakt deel uit van een regio, waarbij je kan samenwerken met en leren van collega Shop Managers. Jullie rapporteren gezamenlijk aan dezelfde  Area Manager, die op haar beurt jouw Coach en Mentor is.

  • Je bent ambassadeur van je winkel en het imago van het merk
  • Met je team behaal je de objectieven qua omzet en commerciĆ«le indicatoren
  • Je winkel is stuk voor stuk een voorbeeld wat betreft merchandising en orde
  • Je bent een coach en garandeert op elk moment een optimaal niveau van competentie en motivatie van je team in de winkel
  • Je rapporteert rechtstreeks aan jouw Area Manager

SOLLICITEER NU

Meest recent

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer