Pigmentvlekken? Verstopte huid? Circadia heeft een prachtige peeling die in de zomermaanden wél kan


Er wordt al vele jaren gezegd dat je je huid in de zomer geen peeling moet geven. Ik heb het hier dan niet over een scrubje of enzympeeling maar een peeling met zuren. Het zou de opperhuid te kwetsbaar maken waardoor zonschade vrij spel krijgt: pigmentvlekken, sterkere verbranding en daardoor een groter risico op huidkanker.

Melasma en een verstopte huid kunnen heel mooi met melkzuur behandeld worden

Social Media Marketing en het belang ervan voor uw bedrijf.jpegwat is Email Marketing?.jpegwat-is-content-marketing-strategie-online-bedrijf.jpegsinterklaas_vs_kerstman_google_trends.jpeg

Verouderd inzicht?

Dit inzicht stamt nog uit de tijd dat er met hele zware chemische peelings gewerkt werd. Tegenwoordig zien we die steeds minder omdat mooie huidresultaten ook op andere minder invasieve manieren bereikt kunnen worden. Ook zijn er nieuwe zuren bij gekomen, die milder zijn.

UP-TO-DATE met Emiel Jans | Hoe maak ik een goed blogbericht?

Verslaafd aan het gladde gevoel

Peelen is verslavend, hebben vrouwen mij wel eens verteld en ik snap dat wel. Een peeling geeft je huid een super glad gevoel en dat is heerlijk. Bovendien wordt je crème beter opgenomen en houdt je make-up langer. Hoe gladder en strakker je canvas, hoe mooier de resultaten zijn van hetgeen je erover heen legt;-)


Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak