New game coming up


Patro Eisden sloot de heenronde af op een schitterende 2de plaats! We kaarten na met de coach: 

Op basis van beide helften is een gelijkspel correct. Onze eerste helft was niet goed. Na de rust zagen we het Patro dat we moeten zien. Strijdend voor elke bal en genoeg kansen om te winnen. Ik ben zeer tevreden dat net Davy kon scoren na, een voor hem op privé-vlak, zeer zware week.

Verslag Patro Eisden vs Royal Knokke bekijk je hier terug

Na de gelijkmaker hadden we nog een paar mogelijkheden voor een tweede doelpunt. Ik heb mijn ploeg gefeliciteerd voor hun uitzonderlijke prestaties. Ze mogen nu een week genieten van wat rust. Onze ambitie was om niet in de gevarenzone te geraken en 36 punten te halen over het hele seizoen. Nu we halfweg met een tweede plaats stevig in de top-4 staan moeten we zonder enige druk durven zeggen dat we die Play-Offs willen halen. Met dezelfde overgave als in de heenronde zie ik ook geen reden waarom dat niet zou kunnen.

Wat is contentmarketing?.jpegwat is Email Marketing?.jpegmooie-website-laten-maken.jpegwat-is-content-marketing-strategie-online-bedrijf.jpeg

Maar nu heel even de riemen los. De 27ste hervatten we en werken we richting terugronde. Chapeau voor mijn spelers, chapeau ook voor onze supporters! Het is hartverwarmend om vast te stellen dat onze thuismatchen steeds meer volk lokken. Patro Eisden leeft en dat gevoel slaat stilaan over op vele onder ons!

BUY A TICKET

Forza Patro 

#forzapatro      #vechtenenwinnen #patroeisden

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak