Demo Aquatec


Dit is een demonstratie van de werking van onze nieuwe smart site en onze app, up-to-date my business. Op deze manier kan ik heel eenvoudig nieuws bericht te delen op mijn site en ze automatisch publiceren op al mijn social media kanalen. Tot slot worden er ook volledige automatiseert de nieuwsbrieven samen gesteld en uitgestuurd naar mijn adressenbestanden. Zo kan ik eenvoudig met heel veel mensen op de zaak mijn klanten op de hoogte houden van het laatste nieuws.

image.jpgimage.jpgsinterklaas_vs_kerstman_google_trends.jpegwaarom-digitale-marketing-belangrijk-voor-uw-bedrijf.jpeg
Seminar Vastgoed @Aquatec

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak