Kinrooise E-cars


Ze zijn er eindelijk, onze E-Cars (in de volksmond ook wel eens 'golfkarretjes' genoemd)! Zag jij er ook al een in Kinrooi rondrijden en sta je te popelen om zelf achter het stuur te kruipen van zo'n milieuvriendelijk wagentje? Dan ben je hier alvast aan het juiste adres.

vacature-digital-marketeer-advertentie-specialist.jpeghermans-elektriciteitswerken-houthalen-helchteren-marnik-hermans.jpegpeter-voets-huis-castermans-bilzen-hasselt.jpegacryplex-diepenbeek-paul-cuypers.jpeg2DD95E41-71AD-4012-9A5B-7BB7697A336A.jpeg

Met de E-Car ontdek je op eigen tempo de omgeving. Met een actieradius van ca. 30km ben je zeker dat je onderweg niet zal stilvallen. Een ideale vervoermiddel voor een dagje uit met z'n tweeën of met het hele gezin.


Toch graag voor een grotere groep? Dat kan natuurlijk ook. We hebben vijf E-Cars te beschikking, goed voor maximaal 20 personen.

UP-TO-DATE met Emiel Jans | Hoe maak ik een goed blogbericht?

Je kan de E-Cars huren voor de volgende tijdsblokken en prijzen:1 uur: € 45,002 uur: € 65,004 uur: € 85,00Je mag je eigen route volgen. Weet je niet goed waarheen? Ook geen probleem, we hebben alvast enkele routes uitgestippeld per tijdblok. We leggen je graag in detail uit welke de mogelijkheden zijn!Voor vragen en reservatie: Visit Kinrooi, Maasstraat 82 in Ophoven, tel. +32 (0)89 56 47 36 of welkom@visitkinrooi.com

MEER INFO

Meest recent

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer