Voor elke (deur)opening een oplossing met Babydan!


Veiligheid in huis is niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. We staan er vaak niet bij stil welke zaken gevaarlijk kunnen zijn voor kinderen. Niet alleen vormen allerlei deur- of raamopeningen en trappen een gevaar, wat doe je met een haardvuur of hoe dek je al je stopcontacten of voor die nieuwsgierige kindervingertjes?

Hashtags en social media groepen uitgelegd | UNIZO Limburg | Emiel Jans

Klemhekjes 

Klemhekjes installeer je in elke opening, zonder te schroeven. Het hekje wordt geïnstalleerd door het frame onder spanning te plaatsen. Zo wordt het kader van de deur of de muur niet beschadigd. Het U-profiel zorgt voor extra steun en veiligheid.


Schroefhekjes

Schroefhekjes kunnen zowel bovenaan als onderaan de trap gebruikt worden. Het hekje heeft een variabele, gemakkelijk uit te breiden openingsbreedte.Het veiligheidshekje wordt stevig aan de muur bevestigd met behulp van schroeven. Omdat het hekje niet ondersteund hoeft te worden door een extra frame, is er geen struikelgevaar.

vacature-digital-marketeer-advertentie-specialist.jpegpeter-voets-huis-castermans.jpegprocos-projectmeubel-referentie-garage-beckers-5.jpegtips-succesvol-najaar-ondernemers.jpeg

Haardvuur en grote openingen 

De klem- en schroefhekjes van BabyDan bieden voor letterlijk élke deuropening een oplossing, hoe onmogelijk, groot of gek gevormd uw deur- of trapopening ook mag lijken.Hét geschikte hekje voor de gekste deuropeningen is de “Olaf”. Het hekje kan ook als room divider of als barricade worden gebruikt. Zo ben je zeker dat alle gevaren in huis onder controle zijn.


Meest recent

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer