Demo Lemmens & Co


Ik zit hier vandaag aan tafel met Ruben om een demonstratie te geven van onze smart blog. Met een smart blog kan ik eenvoudig nieuws berichten delen online, die automatisch gepubliceerd worden op al mijn social media kanalen en via een geautomatiseerde nieuwsbrieven verstuurd worden naar mijn adressenbestand. Zo kan ik eenvoudig zelf top of mind blijven bij mijn doelgroep.

Meest recent

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer