Administratief & logistiek gebouw | Pelt


Wedstrijdontwerp voor een nieuw administratief & logistiek gebouw voor vzw Stijn op de dienstencampus Sint Oda in Pelt. Q-BUS eindigde op de derde plaats.

Het concept van de site is opgebouwd rond het centraal dorpsplein. Hier worden ontmoetingen gestimuleerd, kan interactie tussen zorggebruikers en zorgverleners plaatsvinden en de open ruimte verhoogt bovendien de leesbaarheid van de site.Het administratief centrum ligt in het verlengde van het dorpsplein en loopt er in over. De functies zijn hier optimaal gestapeld zodat er een landmark ontstaat op de site. Aan de andere zijde van het administratief centrum is het buurthuis (polyvalente ruimte) gelegen welke in verbinding staat met de logistieke functies.

We hebben voor hout en beton als hoofdmaterialen gekozen omdat deze enerzijds over alle functies kunnen worden doorgetrokken waardoor er eenheid ontstaat op de site. En anderzijds hebben deze materialen hun eigen uitstraling en behoeven deze geen verdere afwerking.

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak