Administratief & logistiek gebouw | Pelt


Wedstrijdontwerp voor een nieuw administratief & logistiek gebouw voor vzw Stijn op de dienstencampus Sint Oda in Pelt. Q-BUS eindigde op de derde plaats.

Het concept van de site is opgebouwd rond het centraal dorpsplein. Hier worden ontmoetingen gestimuleerd, kan interactie tussen zorggebruikers en zorgverleners plaatsvinden en de open ruimte verhoogt bovendien de leesbaarheid van de site.Het administratief centrum ligt in het verlengde van het dorpsplein en loopt er in over. De functies zijn hier optimaal gestapeld zodat er een landmark ontstaat op de site. Aan de andere zijde van het administratief centrum is het buurthuis (polyvalente ruimte) gelegen welke in verbinding staat met de logistieke functies.

We hebben voor hout en beton als hoofdmaterialen gekozen omdat deze enerzijds over alle functies kunnen worden doorgetrokken waardoor er eenheid ontstaat op de site. En anderzijds hebben deze materialen hun eigen uitstraling en behoeven deze geen verdere afwerking.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak