Levering Bekistingstafels in Antwerpen


Het zelf ontwerpen (3D- tekenen), produceren of reviseren van bekistingstafels is een aparte specialisatie van JM Construct. Het samenstellen van deze immense stalen platen en balken vereist heel wat vakmanschap en kan enkel door gespecialiseerde vaklui worden uitgevoerd.

Bekistingstafels in Antwerpen

Dit product is immers letterlijk het visitekaartje van de betonproducent.Wij produceren bekistingstafels tot 4,5 meter breed.  Indien nodig worden de bekistingstafels met uitzonderlijk transport getransporteerd.

Bekistingstafels in Antwerpen

Schermafbeelding 2021-09-12 om 12.53.42.pngSchermafbeelding 2021-09-13 om 08.48.56.pngSchermafbeelding 2021-09-12 om 12.54.09.pngSchermafbeelding 2021-09-12 om 12.54.37.pngSchermafbeelding 2021-09-13 om 08.49.12.png

Sinds enkele jaren hebben we een schuurstraat in gebruik (die we zelf hebben ontworpen) voor het opschuren van het stortoppervlak. Zo kunnen we de tafels een tweede leven geven wat zeer interessant is voor de klant, omdat de prijs van het reviseren maar een fractie is van de prijs van een nieuwe storttafel.


Alle beschadigingen worden eerst opgelast of bijgewerkt en hierna wordt de tafel in zijn geheel grof afgeschuurd. Als alle oneffenheden er uit zijn wordt het oppervlak gepolierd en kunnen de tafels weer opnieuw in de productie meedraaien.


Als kers op de taart bezit JM Construct over drie moderne spuitcabines. Dit maakt het voor ons mogelijk om de bekistingstafels (nieuw of gerenoveerd) te voorzien van de gewenste RAL- kleur. Wenst u meer informatie over onze spuitcabines en over onze spuit- mogelijkheden? Klik dan hier!

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak