Lekker eten in Tienen !


Ben je op zoek naar een restaurant dat net iets meer is dan een restaurant alleen ? Dan bent je bij restaurant Slagershof in Tienen aan het juiste adres. Gezellig dineren of een feest organiseren dat net die extra toets heeft, het kan hier allemaal !
Een gezellig, volks restaurant voor jong en oud. Kaart met veel variaties.
Het populaire  restaurant Slagershof, 7 op 7 open, is symbool voor het lekkere Vlaamse leven in de beste traditie van het woord. Waar vroeger het slachthuis stond, combineert restaurant Slagershof nu kwaliteitsvolle gerechten met een persoonlijke service én ambiance. Hier gaat het om lekker ontbijten, lunchen of dineren, gezellig borrelen of eens goed doorzakken tijdens het weekend.

Op de kaart wisselen heerlijke pasta's en snacks (broodjes, toast, soep, croque monsieur,….) en onweerstaanbare vis- en vleesgerechten elkaar af. Daarnaast kunt u uit 21 heerlijke menu's kiezen, naargelang uw maag meer naar kip, kalkoen of steak of vis staat

Restaurant Slagershof heeft de gast de mogelijkheid om zelf zijn 4-gangenmenu samen te stellen.
Een lekkere aperitief, de keuze uit 8 voorgerechten, 9 hoofdschotels ofwel vis- ofwel vleesgerechten, en de keuze uit verschillende nagerechten voor 28.90€ per persoon. Reserveren op voorhand is aangeraden.

Laat u een avond culinair verwennen in een ongedwongen en prettige sfeer.

Maar ook kunt u bij ons terecht voor een heerlijk kopje koffie met een vers gebakken pannenkoek, een lekkere lunch en een smakelijk diner, of gewoon voor de borrel.

Het vernieuwde interieur zorgt voor zowel aangename gezelligheid als voor intimiteit. Bij mooi weer kan er worden gedineerd op het riante terras.

Jurgen Ceunen die de zaak van zijn vader verderzet, zorgt voor een eethuis waar iedereen zich door de ongedwongen bediening thuisvoelt. Wie zich dus een echte bourgondiër noemt, zal in restaurant Slagershof onvergetelijke momenten beleven.  Dit is de favoriet van velen.

Wij zijn gespecialiseerd in de mogelijkheid voor de gast om zelf zijn 4-gangenmenu samen te stellen.

Een lekkere aperitief, de keuze uit  8 voorgerechten, 9 hoofdschotels ofwel vis- ofwel vleesgerechten,

en de keuze uit verschillende nagerechten.  Dit slechts voor 28,90 € per persoon !

En je krijgt er nog gratis een glas wijn boven op !  Natuurlijk door het grote succes is reserveren hier wel de boodschap.

 

Meest recent

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer