Demo Remmers


Duurzamer wonen kan op allerlei manieren. Het lijkt misschien gek, maar zelfs op je toilet kun je verduurzamen. We gebruiken gemiddeld vijf keer per dag het toilet. Van al ons waterverbruik, wordt bijna een derde gebruikt als spoelwater. Dat kan anders! Met het nieuwe, revolutionaire spoelsysteem TwistFlush van Villeroy & Boch kun je flink water besparen. Sjennine ten Brinke is Marketing Manager bij Villeroy & Boch Nederland. Zij legt uit wat de voordelen zijn.

Dobbit TV & Remmers - tuinpoort & -schutting behandelen

Villeroy & Boch is al meer dan 270 jaar één van ’s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Het familiebedrijf staat voor innovatie, traditie en design. Met TwistFlush speelt Villeroy & Boch in op de trends hygiëne en duurzaamheid. Sjennine: “TwistFlush spoelt het toilet geheel schoon én is waterbesparend. Het geheim? Wervelend water vormt een krachtige draaikolk in de kegelvormige toiletpot waarmee de binnenkant met minder water toch grondig wordt schoongespoeld.”

Waterbesparend

Een TwistFlush toilet heeft slechts 4,5 liter water nodig voor een grote spoeling en slechts 3 liter voor een kleine (afhankelijk van de installatie). Sjennine: “De spoeling is zo krachtig dat één spoeling voldoende is. Een gemiddeld 4-persoonshuishouden bespaart hierdoor tot wel 19.700 liter per jaar*. Gunstig voor je waterrekening en voor de natuur.”

1631619616359.jpegimage.jpgvacature betonboorder.jpegimage.jpg

Toekomst zonder toiletborstels

We herkennen het allemaal wel, die vieze toiletborstel naast het toilet die je amper durft aan te raken. Dus wat doen we? We gooien hem om de zoveel tijd weg en kopen een nieuw exemplaar. Niet echt duurzaam dus. Sjennine: “Een ander voordeel van TwistFlush is dat je geen toiletborstel meer nodig hebt. Door de rechte en gladde wanden van het toilet kan vuil zich moeilijk hechten; de sterke spoeling doet de rest.”


Vuil en bacteriën krijgen geen kans

Sjennine: “Het toilet kent ook veel hygiënische voordelen. Het toilet is randloos en kan optioneel worden uitgevoerd met een CeramicPlus toplaag, waardoor reinigen nog eenvoudiger is. Ingedroogde kalkvlekken en ander vuil kun je makkelijker verwijderen, zonder dat je agressieve of bijtende schoonmaakmiddelen hoeft te gebruiken. Met de keuze voor een afwerking met AntiBac wordt de bacteriëngroei zelfs met 99,9% verminderd. Nog hygiënischer dus.”

Extra voordelen

“Tot slot heeft TwistFlush een zeer gecontroleerde spoeling waardoor waterdruppels niet over de rand spatten. Daardoor is er minder verspreiding van aerosolen. En ook niet onbelangrijk is dat de spoeling veel stiller is dan een standaard spoeling.” vertelt Sjennine. Wil jij je toiletruimte nog meer verduurzamen? Kies dan voor duurzaam toiletpapier. Denk aan gerecycled papier, een bedrijf met een milieuvriendelijker productieproces en papier dat beter afbreekbaar is.

TwistFlush is verkrijgbaar op de toiletten van de Subway 3.0 collectie.  Kijk voor meer informatie op www.villeroy-boch.com.

Meer Info

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak