Demo De Winning Lummen


Dit is een demonstratie van de werking van onze app. Via up-to-date my business kan ik eenvoudig een nieuwsbericht delen via mijn smart blog en deze automatisch verspreiden op mijn social media kanalen. Tot slot kunnen er ook volledige automatiseert nieuwsbrieven vertrekken naar mijn adressenbestanden.

UP-TO-DATE met Emiel Jans | Hoe maak ik een goed blogbericht?

Meest recent

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer