Bij lopen beweeg je voorwaartsLopen is een voorwaartse beweging, waarbij alle zijwaartse bewegingen een oorzaak van klachten kan zijn en je looprendement verlaagt wordt. Je romp moet zo stabiel mogelijk zijn zodat dat de basis is om je benen en armen voor-, achterwaarts te laten bewegen.

Elke beweging van je been heeft een invloed op de beweging van je tegenovergestelde arm. Je armbeweging neutraliseert de beweging die je tegenovergestelde been doet. Als je been voorwaarts gaat gaat je arm ook voorwaarts. Zet je bij het lopen je voeten meer naar binnen ( op de middenlijn lopen ) dan zullen je armen ook naar binnen, buiten bewegen.

Het belang van loopanalyse zit hem juist in het opsporen van de oorzaak van je foute loopbeweging. Is dit een gevolg van te zwakke spieren of gewrichten of zijn er spieren die te kort zijn in je been of heup, of is er een loop technische fout.De oplossing is spier versterkende of lenig makende oefeningen, trainen van core stability en of loop technische oefeningen. Voor iedereen een aangepast schema.

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak