Klant in de kijker


In 1985 vestigt Wilfried Baeten zich als onafhankelijk verzekerings- en kredietmakelaar in Sint -Truiden. In de jaren 90 wordt het dienstenaanbod uitgebreid met bankactiviteiten.

In de loop der jaren zijn we, door de overname van enkele andere kantoren, uitgegroeid tot een kantoor met een stabiele basis. Beide zonen - Cederique en Dimitri – stapten ondertussen in de zaak, zo werd de opvolging en behoud van het familiale karakter gegarandeerd.

baeten-verzekeringen-sint-truiden.jpegacryplex-diepenbeek-paul-cuypers.jpegPromo-Instagram-Instagram landscape post.jpegIMG_7187.png

Vandaag

Baeten Verzekeringen is sinsdien uitgegroeid tot een dynamisch familiebedrijf in de financiĆ«le en verzekeringssector. Met de bouw en verhuis van het gloednieuwe kantoor aan de Spaansebrugstraat werd er een fris elan aan dit alles meegegeven.

Yamaha R1M Group Ride

Door de uitbouw van een team met een ideale mix van jong dynamisme en ervaren expertise staan we meer dan ooit paraat om zowel bij onze loyale als nieuwe klanten hoog te scoren in kwaliteit en service.

CONTACT

Aanbevolen voor jou

Start gericht online te communiceren met je (nieuwe) klanten

Wacht niet enkel tot je gevonden wordt maar communiceer online rechtstreeks met je doelgroepen op je site, blog, social media en per mail.

Maak een afspraak

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Wat anderen over ons zeggen

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

WEBSITE LATEN MAKEN?​​​​​​​​​​​​​​

Kies voor een Smart-Site, 100% in Google

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Maak een afspraak