Hou jezelf en je paardje droog


Het regent, het regent, jij en je paard worden nat. De zomer lijkt helaas letterlijk in het water te vallen. Of je nu enkel een buitenbak hebt of je gaat op wedstrijd, paardrijden in een plensbui kun je dit jaar moeilijk vermijden. Gelukkig zijn er heel wat spullen die paardrijden in de regen heel wat aangenamer maken. Ontdek er alles over in onze blog.


BESCHERM JE PAARD TEGEN DE REGEN

Zet jij jouw paard in de regen op de weide? Dan kun je ervoor kiezen om een regendeken op te leggen. Als je paard langdurig in vochtig weer of regenbuien staat, vergroot dat de kans op regenschurft. Deze bacteriĆ«le infectie is erg pijnlijk en kun je voorkomen door een regendeken op te leggen. 

104D722F-1904-4B2D-9F97-76ECFA68CAA2.jpegUP-TO-DATE Cartoon 089 - Volledig onafhankelijk - Ivan Jans.PNG002-bg-home-uptodatewebdesign.jpegnullnull

REGENDEKEN

Regendekens zijn geĆÆmpregneerd met een waterafstotende laag waardoor je paard lekker droog blijft onder het deken. In de zomer kies je best voor een regendeken zonder vulling omdat het natuurlijk niet erg koud is. Regendekens hebben ook een ademende coating waardoor je paard niet zal zweten onder de deken. Na een tijdje kan het zijn dat je regendeken niet meer 100% waterdicht is. Dit kan veroorzaakt worden door slijtage en veelvuldig gebruik. Je paard speelt, loopt en rolt met de deken op waardoor de deken heel wat te verduren krijgt.

UP-TO-DATE met Emiel Jans | Hoe maak ik een goed blogbericht?

Zorg er dus ook altijd voor dat je beschadigingen zo snel mogelijk herstelt en borstel elke dag het vuil van de deken zodat de waterafstotende laag niet aangetast wordt. Maar ook het regelmatig wassen van een regendeken kan ervoor zorgen dat de deken niet meer volledig waterdicht blijft. Bucas heeft hiervoor enkele handige producten op de markt gebracht.


Zo is er bijvoorbeeld Bucas Rug Wash, een wasmiddel dat geschikt is voor het wassen van waterproof en ademende dekens. De Bucas New Conditioner kun je bovendien gebruiken voor het herstellen van de waterafstotende laag

BEZOEK ONZE SHOP

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak