Demo Bouwmaterialen Droogmans: jarige in de kijker


Onze Jef is vandaag 40 jaar geworden. Dikke proficiat chef! Dan gaan we een op drinken.

Deze e-mail is een demonstratie van de werking van onze smart blog. Deze e-mail zoals een nieuwsbericht op mijn website verschijnen en zal via al mijn social media kanalen gedeeld worden. Tot slot kunnen er ook volledig geautomatiseerde nieuwsbrief en vertrekken naar mijn adressenbestanden, zodat mijn klanten regelmatig iets van mij zien verschijnen.

Meest recent

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer