Exclusief Webinar: update (Federale) recovery maatregelen door Eerste Minister Alexander De Croo, VLAIO, Monard Law

Na 2 succesvolle corona-webinars (+1500 deelnemers) die uitgebreide toelichting op de Vlaamse steunmaatregelen gaven, hebben we nu een 3de webinar gepland met wat meer nadruk op de federale recovery maatregelen die vanaf januari ingaan, maar ook een update van de Vlaamse instrumenten.



Eerste Minister Alexander De Croo zal zelf het woord nemen in dit zoom-webinar op dinsdag 19 januari om 17u. Daarnaast zullen ook Monard Law en VLAIO een update geven over de federale én Vlaamse nieuwe steunmogelijkheden.



Na een openingsspeech door de Eerste Minister zal aanvullend daaraan Pieter Van den Berghe van Monard Law een praktische toelichting op de federale maatregelen geven, waarna Iris Detavernier van VLAIO ons zal updaten over de actuele Vlaamse maatregelen. Zij zullen als experts in hun vakgebied dan ook ter beschikking staan om ingestuurde vragen te beantwoorden.

Coronawebinar 19012021 '2021 biedt nieuwe kansen, het recovery-plan toegelicht'

> Heb je een vraag aan de experts, laat het ons weten. Wij zorgen voor een antwoord!
Mail je vraag naar info@ban.be voor woensdag 13 januari om 13u00.

Registreer nu voor dit unieke BAN Vlaanderen webinar, dat ook en vooral voor investeerders zoals u van belang is, via volgende link: Exclusief webinar

Wil je de informatie van het vorige webinar van 29 september 2020 over de Coronamaatregelen nog eens herbekijken, dat kan hier: Informatiemateriaal webinar 290920/

Referenties

In de kijker

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NUMMER #1 "Webdesigner Belgium": 

Uitstekend

4,8 uit 5 | gebaseerd op +430 GOOGLE REVIEWS

Referentieblogs

BEKIJK ALLES   >>

WEBSITE LATEN MAKEN?

Kies een Smart-Site en je wilt nooit meer iets anders

Een Smart-Site maakt het gemakkelijk om automatisch up-to-date te blijven met je klanten en overal aanwezig te zijn.

Graag een afspraak