Demo Commart


En ik zal met Siri nog een aantal zinnen tekst toevoegen aan mijn bericht zodat het geen lege nieuwspagina wordt. Deze e-mail dient als demonstratie om te tonen hoe gemakkelijk het is om nieuwsberichten te maken op mijn smart site, op al mijn social media kanalen tegelijkertijd aanwezig te zijn en geautomatiseerde nieuwsbrief uit te sturen naar mijn adressenbestanden. Zo bereik ik mijn netwerk en mijn klanten online met één klik.

Meest recent

In de kijker

Updates

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo wordt je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

NIEUW: UP-TO-DATE MY BUSINESS

Makkelijker, sneller & veiliger kan niet meer!

Ontdek onze nieuwe app waarmee je altijd & overal je (nieuwe) klanten kan bereiken met 1 klik. Tegelijk op je blog, site, social media & per mail.

Ontdek Meer